Bolig

SiO Bolig har studentboliger for deg som vil bo alene, med kjæresten eller med barn. Hos oss bor du trygt og godt nær campus sammen med andre studenter. Det er fint det!

Utforsk boligtilbudet vårt

SiO Bolig har 23 studenthus i Oslo. Studenthusene har sentral beliggenhet nær campus og kollektivtransport.Vi har mange ulike boliger å velge mellom, for single, par og familier. Hos oss kan du bo i hybel og dele kjøkken med andre, eller i leilighet for deg selv. 

Utforsk boligtilbudet

Bli kjent med studentbyene

Lurer du på hvordan det er å bo hos oss? Bli kjent med de ulike studentbyene og boligtilbudet vårt, og finn ut hvor du har lyst til å bo.

Bli med studentene Stine og Patrick når de besøker studentbyene våre!

Se filmer fra studentbyene

Gjenbruksbutikk på Kringsjå Studentby

SiO ønsker å legge til rette for gjenbruk, og har åpnet gjenbruksbutikk på Kringsjå Studentby.Vi vet at mange som flytter inn i studentboligene våre trenger nye møbler og ting til boligen. Samtidig er det mange som flytter ut som ikke ønsker å ha med seg tingene sine videre. Da er det fint å vite at tingene kan få et nytt liv hos noen andre!

Les mer om Brukthjørnet her

Søk studentbolig

Hos oss kan du søke studentbolig hver dag, hele året. Vi sender ut tilbud om ledige boliger fortløpende.

Slik søker du

Hverdagen i studentbolig

Lurer du på hvordan det er å bo i studentbolig? Her kan du lese mer om hvordan hverdagen hos oss er, og finne informasjon om alt fra vaskeri og rengjøring til innboforsikring og husordensregler.

Silk er det å bo i studentbolig
Kontakt oss

SiO Kundeservice kan svare på det meste du lurer på om våre studentboliger.

Les mer og kontakt oss