Endelig finnes det et sted hvor alle arrangementer av og for studenter samles. Kalenderen er lett å bruke, enten du er ute etter å finne noe å delta på, eller du er arrangør og ønsker flere øyne på deres arrangementer. 

Vi oppfordrer dere til å bruke kalenderen til åpne arrangementer som kamper, konserter, debatter, fester og lignende, og unngå å bruk den til arrangementer som er lukket - slik som lagtreninger, styremøter etc. På den måten blir det lett for studentene å se hva de faktisk kan være med på, og forhåpentligvis får dere flere på arrangementene deres også.

Steg for steg

For å legge ut et arrangement er man nødt til å være logget inn på Min Side på SiO.no.Slik går du frem:

Som kontaktpersoner for foreningen vil dere få tilgang til kalenderen ved å:

1. Logge dere inn på Min side2. Klikk på Foreningen (hvis dere har flere) dere ønsker å legge ut arrangementer for3. Gå til eventkalender4. Klikk på opprett nytt arrangement 

  1. Logg deg inn på Min Side på SiO.no og trykk på Mine foreninger
  2. Trykk deg inn på foreningen du ønsker å legge ut arrangementet for (du vil kun ha tilgang til foreninger du selv er registrert som kontaktperson for).
  3. Når du er inne på foreningen trykker du på boksen "Gå til eventkalender"
  4. Da er du inne på foreningen sin side på eventkalenderen og kan trykke "Opprett arrangement"
  5. Deretter er det bare å fylle ut Tittel, sted, tid og nødvendig informasjon - samt skrive en forklarende og god arrangementtekst. Dersom det kreves påmelding er det mulig å legge en lenke til et skjema. Dere kan også legge til lenke til nettside hvor man kan finne mer informasjon om foreningen. 

Mal til innhold

Her er en liten hjelpemal dere kan bruke for å få gitt mest mulig informasjon til leseren på en oversiktlig måte:

⏰ Når? Klokkeslett og dato – når starter det, når slutter det og burde de møte opp i god tid? 

📍 Hvor? Beskriv så godt som mulig oppmøtested og hvordan man kommer seg tid (evt. Hva man kan skrive inn i Google Maps). Ikke alle er like kjent som det du er. 

🙋🏼‍♂️ For hvem? Beskriv så godt som mulig hvem arrangementet er for. 

📝 Påmelding/ kapasitet? Er det påmelding til arrangementet, og hvor kan de melde seg på? Hvor mange er det plass til? 

💰 Pris? Hvor mye koster det å delta på arrangementet, eller er det gratis? 

📞 Kontaktperson? Hvordan kan de ta kontakt med dere? Skriv gjerne ned både på forhånd for spørsmål og “i-siste-liten-beskjeder” hvis noen er forsinket eller lignende. 

❓ Hva? Skriv så utfyllende dere kan om hva arrangementet skal være, og hva som forventes av deltakerne. Er det noe spesielt som trengs å tas med (spill, mat, utstyr) må det opplyses om. Skriv gjerne hva de ikke trenger å ha med. Hva stiller dere med? 

Her kan du se opptak fra opplæring i eventkalenderen, i tillegg har vi tatt med en bolk om hvordan man skriver en god tekst om arrangementet sitt slik at flere blir engasjerte og ønsker å delta. 

Her kan du se opptaket

Er du ikke kontaktperson i foreningen din?

Er du ikke kontaktperson for foreningen, men skal legge ut arrangementer er du nødt til å bli lagt til av en av de andre kontaktpersonene, eller ta kontakt med oss i SiO Foreninger så vi kan  hjelpe deg med det. Før du får lagt til arrangementer må du autensiere epostadressen ved å trykke på en autensieringslenke som blir sendt til deg når noen har lagt deg til som kontaktperson.