Kurs

Vi har mange forskjellige kurs som kan gjøre hverdagen som student enklere. Lær mer om blant annet mindfullness, depresjonsmestring eller hvordan du takler eksamensangst - helt gratis!

Bli med på kurs

På kurs får du praktisk trening, gode tips og verktøy, og ikke minst, du treffer mange andre som er i samme situasjon. Alle kursene er helt gratis å delta på.Kursene holdes som webinarer eller med fysisk oppmøte på et av våre helsesentre. De fleste kursene er korte og varer mellom 1-3 timer. På noen av kursene møtes vi over flere dager. 

Stor variasjon

Hvert semester legger vi ut nytt program. Lurer du på noe om kursene, eller hvilket som passer for deg? Vi hjelper deg gjerne. Kontakt oss på 22853300.

Se oversikt over alle våre kurs her

Kan du ikke være med likevel?

Dersom du har meldt deg på kurs og ikke kan delta, må du avbestille senest tre dager før kurset starter for å unngå gebyr. Det er mange som vil være med på kursene våre, og vi har begrenset antall plasser. Ved å avbestille får en annen student glede av plassen.

Se hele kursoversikten

Vi har mange ulike kurs gjennom hele semesteret.Se hele oversikten her.

Les mer om kursene våre

Prester bedre på eksamen

Sliter du med eksamensnerver? På dette kurset lærer du hva du kan gjøre for å dempe angsten og mestre eksamenssituasjonen bedre.

Se oversikt over alle våre kurs her

Tankevirus

Har du lyst til å lære mer om tankene dine? På kurset får du kunnskap om hvordan få bukt med negative tanker, og hvordan du kan lage gode strategier for å ta vare på din psykiske helse.

Se oversikt over alle våre kurs her
Ressurser og selvhjelp

Vi har samlet lydfiler, filmer og annet materiell som kan hjelpe deg med flere vanlige psykiske utfordringer. Disse kursene kan du gjennomføre helt selv og alt er gratis. Du trenger ikke registrere deg for å få tilgang.   

Sjekk ressurser og selvhjelp

Oppdatert 15.02.23