Frederikke og Medica spiseri

Bli med på vår sunne og rimelige lunsjbuffet! Velg bare vegetarisk fra vår varmmat- og salatbuffet, og betal kun 14,90kr/hg. Ønsker du heller å kombinere kjøtt, fisk eller kylling med litt grønt, er buffetprisen 17,20kr/hg. Uansett hva du velger, kan du forvente deg en fersk og sunn smaksopplevelse til en overkommelig pris.

Velkommen til Frederikke og Medica spiseri – nå lønner det seg å velge grønt!

Union Blindern

Få deg en deilig pizza slice til en lav pris på kr 39! Vi tilbyr smakfulle alternativer som capprichosa, rødløk og sopp eller salami. Og det beste av alt, gjør et kjøp og spill 30 minutter gratis! Hva venter du på? Kom innom Union Blindern nyt både mat, spill og god stemning!

Sjekk ut Union Blinderns åpningstider her.

Olaf spiseri

Trenger du en rask og rimelig lunsj? Vi tilbyr et utvalg av vegetariske og kjøtt/fisk/kylling-alternativer til fastpris kr 69. Men hvis du heller vil plukke og mikse din egen lunsj, har vi en buffet til kun kr 17,2kr/hg. Velg hva som passer best for deg og nyt maten på farten eller sitt ned og slapp av.

Velkommen til Olaf spiseri!

Hannas spiseri: Hver torsdag, 13.apr-8.jun

Vet du ikke hva du skal spise til middag eller synes du det er kjedelig å spise alene? Null stress, vi har deg! Vi dekker langbordet med pasta, saus, salat og hvitløksbrød hver torsdag fra 13. april til 8. juni kl. 15-17. Betal kun kr 75 og nyt digg mat og bli kjent med nye mennesker samtidig! PS: Vi har kun 30 plasser, så det er førstemann til mølla som gjelder. 

Vi gleder oss til å se dere! Sjekk ut åpningstidene hos Hannas spiseri!

KUPP – En god deal

KUPP finner du i 1. etg i Frederikkehuset, og er stedet for å gjøre gode KUPP! Vi vet aldri hvilke partivarer vi får tak i, og derfor kan du finne overraskende og spennende produkter på KUPP. Vi kan også friste med wienerpølse i brød til kr 15 eller 3-pk med hveteboller til kr 18. Vi har også et godt utvalg av En god deal-produktene våre. 

Ta turen innom KUPP!

Tacoteket + Union Blindern

Nå kan du endelig nyte Tacotekets deilige mat på Union Blindern i sommer! Ta en velfortjent pause fra studiene, slapp av og nyt våre smakefulle tacos. Enten du ønsker å sitte ned og spise eller ta maten med deg på farten, har vi deg! Velkommen til Tacoteket på Union Blindern!

Sjekk ut Union Blinderns meny og åpningstider her.