Informasjon for læresteder

Denne siden er for lærestedene som er tilknyttet SiO.

Her kan du blant annet laste ned informasjonsmateriell om SiO som du kan bruke til nettsiden til lærestedet ditt, til digitale skjermer, brosjyrer eller sosiale medier. Du kan bestille semesteroblater og sende forespørsel om informasjonsmøter og stand. Er det noe du lurer på som du ikke finner svar på er det bare å ta kontakt. 

Er du student? Da kan du lese mer her om alle tilbudene våre. 

Send forespørsel om stand og infomøte

Vi kommer gjerne til ditt studiested for å fortelle studentene mer om SiOs tilbud. Vi kan delta på informasjonsmøter med nye studenter, eller ha stand. Send oss en forespørsel så vil vi komme tilbake til deg så raskt vi kan.

Send forespørsel om stand og infomøte
Ikke gå glipp av viktig info

Vi sender ut nyhetsbrev som er spesielt utviklet for lærestedene som er tilknyttet SiO. Her vil du få oppdatert informasjon om blant annet arrangementer, nye SiO-tjenester, og mye annet som kan være viktig for både lærestedet og studentene deres.

Få nyhetsbrev for læresteder

God start besøk - et tilbud for nye studenter

Det er viktig for oss i SiO at studentene får en så god studietid som mulig. SiO Helse ønsker å styrke førsteårstudentene og gi dem en god start på studielivet. Vi har laget en film som heter «God Start» som forbereder og hjelper studentene å mestre utfordringer de kan oppleve i starten av studietiden. I filmen gir vi tips om stressmestring og tidsplanlegging, og råd rundt psykisk helse som selvkritikk og selvledelse. Besøket holdes av rådgiver og psykolog fra SiO Helse og varer i 45 minutter.

Vi kommer gjerne til ditt studiested og presenterer SiO Helse & Rådgivning og viser filmen for studentene.

Ønsker du å bestille semesteroblater?

Semesteroblatet er studentenes bevis på at de har betalt semesteravgiften og har rett på å bruke SiOs tjenester.Fristen for å bestille semesteroblater til ditt lærested er uke 1 for vårsemester, og uke 32 for høstsemester.

Bestill semesteroblater

Informasjon om SiOs tjenester

SiO-studenter kan benytte seg av et bredt helsetilbud, bli med på gratis kurs og arrangementer, trene på byens beste treningssentre til en rimelig penge, og søke på en av våre 10 000 studentboliger.Vi har samlet illustrasjonsbilder, skjermbilder, videoer, og tekster som beskriver tilbudet vårt. Vi er glade for at du som ansatt på et av våre tilknyttede læresteder bidrar til å informere studentene om hvilke tilbud de kan benytte seg av.

Frokostmøter

Er du ansatt ved et lærested og vil vite mer? SiO holder jevnlige frokostmøter med temaer som vi mener er viktige for ansatte som jobber med studiestart, studentliv og læringsmiljø.

Frokostmøter for læresteder 

Oppdatert 26.06.23