Registrer deg på SiO.no

Du har allerede betalt for oss! Semesteravgiften din går nemlig til at vi skal lage gode tilbud for deg. Så ta i bruk alle tilbudene våre, og få nyttige tips ved registrere deg her! Det er en god måte å få mest mulig ut av studietiden på.

Følg SiO i sosiale medier

Følg @siostudentliv på Instagram og Facebook! Der får du nyttig informasjon, studenthumor, tips og gode råd om studiehverdagen i Oslo. Du kan også bli med i morsomme konkurranser, og bli invitert til ulike eventer.Følg oss på Facebook og Instagram

Finn deg en studentforening

Oslo har hundrevis av studentforeninger! Å bli med i en studentforening kan gjøre studietiden din både morsom, sosial og uforglemmelig. Kanskje du har lyst til å finne noen å game med, se filmer med, danse sammen med, lære å brygge øl – eller noe helt annet.Det finnes studentforeninger for nesten alt som er gøy! Her har du gode muligheter til å møte nye folk og etablere vennskap over felles interesser.Bli bedre kjent med SiO Foreninger her.

Vær tidlig ute med pensumbøkene!

Kjøp pensumbøkene før de blir utsolgt, eller før de beste brukthandel-tilbudene blir tatt. Sjekk ut FB-grupper på studiet ditt og Finn.no for brukt pensum.Skaff deg lånekort på biblioteket på ditt lærested. Både de og Deichmanske har ofte mange av pensumbøkene, og med bibliotekkortet kan du sitte til klokken elleve om kvelden på flere av avdelingene. Nye Deichmann i Bjørvika er et av Oslos flotteste bygg, og verdt et besøk i seg selv. Sjekk åpningstidene til Deichmanske her

Bli kjent med skolen din!

Finn ut hvor alt er. Sjekk hvor du har forelesninger og hvilken holdeplass som er nærmest. Gå på oppdagelsesferd på campus og i nærområdet. Finn ut hvor du vil spise lunsj og hvilket sted som kan ha den beste kaffen. Det er også et godt tips å sjekke de beste stedene for å lese, skrive, gjøre gruppearbeid, sitte i sola, ligge i gresset, eller date den nye flammen.

Utforsk studentrabattene!

Når du har betalt semesteravgift får du gode priser på helsetjenester, trening, mat og drikke, og tilgang til kurs, arrangementer og studentforeninger hos SiO. 

Mange av Oslos museer og kulturtilbud har også billigere inngangsbilletter for studenter, og også en del butikker og spisesteder er snille med studentlommeboka.Spør etter studentrabatt og ha alltid med deg studentbeviset slik at du er beredt! Her får du studentrabatt i Oslo.

Venn deg til studentøkonomi!

Noen hacks for å overleve i tiden rett før stipendet kommer er å kjøpe inn basisvarer mens du fortsatt har penger. Så lar du varene ligge til de dagene lommeboka er mer slunken. Kjøp inn havregryn, grønnsaker, pasta og andre basisvarer slik at du alltid har noe liggende som kan slenges sammen til en ålreit rett!På starten av semesteret kan det også være lurt å fordele storstipendet. Må du bruke det meste til depositum eller leie? Prøv å dele opp resten i månedlige summer, slik at du vet hvor mye du kan bruke hver måned resten av semesteret. 

Sjekk ut vår nye eventkalender

I eventkalenderen får du full oversikt over eventer, aktiviteter og andre morsomme ting for deg som er student i Oslo. Sjekk ut eventkalenderen her.

Du kan også melde deg på nyhetsbrevet så får du informasjon om de nyeste arrangementene før alle andre.

Få tilgang til gratis kurs

SiO Helse har mange forskjellige kurs og grupper som kan gjøre hverdagen som student enklere. Lær mer om mindfullness, depresjonsmestring eller hvordan du takler eksamensangst og mye mer. Sjekk ut kurskalenderen.