Trening

Som medlem hos SiO Athletica får du tilgang til et stort treningsunivers til gode studentpriser. Hos oss finner du det aller meste.

Bli medlem hos SiO Athletica

Vil du ha tilgang til seks treningssentre med 300 gruppetimer i uken, svømmehall og klatrevegg? Da bør du melde deg inn i SiO Athletica.Våre sentre ligger nært de største campusene, med kort vei fra lesesal til treningssal. Hos oss kan du også kjøpe PT-timer, delta på kurs og leie squash- og tennisbane. 

Jeg vil melde meg inn
Pause i treningen

Bli med på KEEP IT UP! 

Du kan fortsatt bli med på motivasjonskonkurransen KEEP IT UP!Du får premier av oss for å trene to ganger per uke – der den ene økten må være en gruppetime.Målet er å trene 2-3 ganger per uke i minst 3 av 6 uker. Da kan du være med i trekningen av hovedpremiene og bonuspremiene! 

​​​​​​​Bli motivert for trening og les mer her! 

Gruppetimer for enhver smak

Hos SiO Athletica har vi et bredt tilbud med opptil 300 gruppetimer hver uke og alle gruppetimer er inkludert i medlemskapet. Finn din favorittime! 

Se alle våre gruppetimer
Hvorfor trene hos SiO Athletica?

Vi har mange gode grunner til hvorfor du skal trene hos oss.Her kan du lese mer om vårt tilbud. 

Sjekk alle fordeler

Få raskt gode resultater med personlig trener 

SiO Athletica har et stort PT-team med personlige trenere, kostholdsveiledere, svømmetrenere og massører. Kjøper du PT-pakke hos oss kan du fritt bruke timene blant disse. En skikkelig bra avtale som kjapt hjelper deg å komme i form. 

Bli kjent med vårt PT-team

Besøk svømmehallen vår

Svømmehallen ligger i vårt største treningssenter Athletica Domus. Alle våre medlemmer har tilgang til svømmehallen inkludert i medlemskapet.

Les mer om svømmehallen

Få hjelp til å komme i gang med trening

Føler du deg ikke helt hjemme på et treningssenter? Du er ikke den eneste. Prøv Walk and talk, Treningsvenn eller avtal en time med en livsstilsveileder. 

Kom i gang med trening
Se alle våre treningssentre

Vi har seks treningssentre sentralt i Oslo nær de største campusene. Våre sentre ligger ved Forskningsparken/Ullevål, Blindern, Kringsjå, Nydalen, Vulkan og i sentrum ved Holbergs plass. 

Finn ditt treningssenter