Hva er Athletica KEEP IT UP?

Athletica KEEP IT UP er en motivasjonskonkurranse som SiO Athletica arrangerer hver vår for alle våre medlemmer.

  • Du konkurrerer med deg selv over seks uker.
  • Målet er å skape gode treningsvaner og trene minst to økter i uka.
  • Den ene av de to øktene må være en gruppetime, det får du nemlig en ukepremie for.
  • Om du trener tre ganger i uka er det en bonus (og du kan være med i bonustrekningen). 
  • Klarer du å holde treningen i gang i minst 3 av 6 uker kan du være med i trekningen av hovedpremiene. 

Når er konkurransen?

Våren 2023 kickstartes det hele mandag 13. mars og varer til 23. april. For å delta i konkurransen henter du ditt KEEP IT UP-kort i en av våre resepsjoner. Kortet må leveres inn innen søndag 30. april.

KEEP IT UP-kortet

For å holde track på din trening får du et Athletica KEEP IT UP kort av oss. På dette kortet samler du på stempler som du får av oss hver gang du har trent. PS: det er kun ett kort per medlem. 

Hvordan fungerer det?

Målet er å trene 2-3 ganger per uke i minst 3 av 6 uker. Konkurransen er todelt: 

  • Tren jevnt og trutt, 2-3 økter hver uke:For hver uke du har to treningsøkter, der den ene er en gruppetime, får du en ukepremie av oss i resepsjonen. Om du noen uker klarer å få til en tredje økt får du stempel i bonusfeltet i tillegg.
  • Hold på de gode treningsvanene i minst 3 av 6 uker:Klarer du å trene to økter i uken i tre av seks uker og leverer inn kortet, er du med i trekningen av hovedpremiene. I år har vi også en bonustrekning! Klarer du å trene tre økter i uken i minst tre av seks uker og leverer inn kortet, er du automatisk med i den ekstra bonustrekningen i tillegg. 

Hva er ukepremiene?

Uke 11: YT® Proteinshake Salt karamell 220 mlUke 12: 2 stk Mellombarer Uke 13: 20% rabatt på alle PT-pakkerUke 14: Ta med en venn gratis på trening + 30% rabatt på alle varer i resepsjonenUke 15: YT® Proteinyoghurt Sitron m/hint av ostekake 200 gUke 16: Powerade Citrus/Lime Lemon 0.5 l(Vi har veganalternativer for uke 11 og 15)  

Hovedpremiene

For å være med i trekningen av hovedpremiene må du levere inn kortet ditt innen 30. april. For å levere inn kortet må du ha fullført minst tre av seks uker på kortet med:

  • to økter per uke (en gruppetime + en valgfri økt)

Hva er hovedpremiene?

Hovedpremiene er AirPods eller Sportsklokke. Vi trekker 3 vinnere som kan velge en av disse premiene. Vi trekker også 3 vinnere av gratis medlemskap for 6 måneder, og 3 vinnere av tre gratis PT-timer. 

Bonuspremiene

For å være med i trekningen av bonuspremiene må du levere inn kortet ditt innen 30. april. For å kvalifisere for å være med i bonustrekningen må du ha fullført minst tre av seks uker på kortet med:

  • tre økter per uke (en gruppetime + en valgfri økt + en valgfri bonusøkt)

Hva er bonuspremiene?

Bonuspremiene er gratis deltagelse på ett av SiO Athletica's kurs, med gyldighet for 1 år. Vi trekker 3 vinnere som kan velge et kurs de vil delta på.

Hva er en godkjent treningsøkt?

Èn av øktene per uke må være en gruppetime hos SiO Athletica. Her kan du se alle våre gruppetimekategorier. Kanskje finner du deg en ny favoritt?Øvrige treningsøkter er helt valgfrie. En valgfri treningsøkt må være minimum 30 minutter med fysisk aktivitet, for eksempel egentrening, trening i studio, ute eller hjemme, gruppetime, idrettsaktivtet, skitur, gåtur og lignende.Du kan dokumentere egentrening med bilder eller tracking/logg på klokke eller lignende, og få stempel i KEEP IT UP-kortet etterkant. 

Flere økter på èn dag?

For å få stempel på kortet må treningsøktene dine være fordelt på ulike dager. Vi anbefaler heller litt trening jevnt og trutt, enn mye trening på en gang. 

Rekkefølgen på treningsøktene

Du avgjør selv rekkefølgen på øktene dine. Du kan for eksempel ha en egentreningsøkt mandag og onsdag (da får du stempel på økt 1 og økt 3, men ingen premie enda), og en økt på lørdag som er en gruppetime (da får du stempel på økt 2, og en ukepremie). Ukepremien får du altså når du har har hatt èn valgfri økt og èn gruppetime. 

Men gruppetrening er ikke noe for meg

Kanskje det kan være det? Ta en titt på noen av videoene under, bli kjent med noen av våre instruktører og se at gruppetrening kan være variert og kanskje noe annet enn du trodde. 

Vinnerne er trukket

Vinnerne fra vårens konkurranse er trukket, og de er listet opp her med fornavn og initialer på etternavn.

HovedpremieneAirPods eller Sportsklokke (kan velge):Karoline H. Astrid M. Andrè L. 

Gratis medlemskap for 6 måneder:Helene R. Mathilde K.L.Henrik F. 

Tre gratis PT-timer: Anneli S.J.Vegard B.T. Anne L.R.

BonuspremieneGratis deltagelse på ett av SiO Athletica's kurs, med gyldighet for 1 år: Natalia M. Emilie A.O. Simona M.Vi kontakter vinnerne per epost/SMS. 

Takk til alle som deltok, og gratulerer til alle som ble trukket ut som vinnere! Ble det ikke deg denne gangen? Det kommer nye muligheter neste vår. Følg med!