Klar for å bli medlem?

Få tilgang til alle fordeler med en gang! Her kan du bli medlem

Stor bredde

Hos SiO Athletica finner du det aller meste. Som medlem kan du gå på gruppetimer, leie baner for å spille squash og tennis, slappe av i badstuen, ta en svømmeøkt i bassenget, kjøpe massasjetimer, eller rett og slett bare gjennomføre egentrening på ett av våre seks sentre.

Rimelig pris

SiO Athletica gir alle studenter et fullskala treningstilbud til svært studentvennlig pris. Inkludert i prisen er tilgang til alle SiO Athleticas seks treningsentre og samtlige gruppetimer. Vi tilbyr også medlemskap til deg som ikke er student.Når du melder deg inn, kan du velge mellom medlemskap med og uten bindingstid. Medlemskapet med bindingstid (12 måneder) er noe rimeligere.Se vår prisliste.

300 gruppetimer i uka

Vi har opp til 300 gruppetreningstimer i uka, med alt fra yoga-, danse- og cardiotimer, til sykkel-, styrke- og kampsporttimer. Les mer om alle våre gruppetimer her.

Det er så bra at alle gruppetimene er inkludert i medlemskapet

Tilbakemelding fra medlem

Våre gruppetimekategorier

 • Aqua - timer i svømmehallen på Athletica Domus 
 • Body & Mind - timer med fokus på bevegelighet, flyt og mindfulness
 • Cardio & Mix - timer med tempo og intensitet 
 • Cycling - sykkeltimer i sykkelsal
 • Dance & Fitness - timer med takt, trinn og moro
 • Martial Arts - kampsporttimer 
 • Outdoor - frilufstimer utendørs 
 • Strength & Core - styrketimer med fokus på ytre motstand og egenvekt

Nær ditt studiested

Vi har sentre nær de største lærestedene i Oslo, slik at du kan trene før, under eller rett etter studiedagen.

 • Athletica Centrum ligger rett ved OsloMet, Pilestredet Studenthus og Pilestredet Park.
 • Athletica Blindern ligger midt på campus på UiO. 
 • Athletica Nydalen ligger på Handelshøyskolen BI, et steinkast fra Lillo Studenthus og Nydalen Studentby.
 • Athletica Kringsjå ligger på Kringsjå Studentby, rett ved Norges Idrettshøyskole. 
 • Athletica Vulkan ligger ved Arkitektur- og designhøgskolen og Kunsthøgskolen og har har Grünerløkka Studenthus som en av sine nærmeste naboer.
 • Athletica Domus ligger mellom UiO, Forskningsparken og Ullevål Stadion, med Vestgrensa Studentby vegg i vegg.

Bli bedre kjent med våre treningssentre her.

Jeg liker at jeg kan trene fritt på alle seks sentrene, det gir mye fleksibilitet!

Tilbakemelding fra medlem

Svømming og idrettsaktiviteter

I medlemskapet er tilgang til svømmehallen på Athletica Domus inkludert, og du har også mulighet for å booke flerbrukshall, squashbane og tennisbane til svært god pris. Flere studentidrettslag har sine treninger i våre fasiliteter. I helgene er det ofte seriekamper i flerbrukshallen på Athletica Domus, og her kan man følge kampene fra tribunen. 

SiO Athletica PT-team

Få den oppfølgingen du trenger med vårt fantastiske PT-team. I teamet har vi personlig trenere, kostholdsveiledere og massører. I tillegg er flere av PT-ene også spesialiserte innen ulike idrettsgrener, blant annet svømming, tennis, dans, kampsport og yoga.Hos SiO Athletica kan du kjøpe PT-timer enten som enkelttimer eller som pakker. Det lønner seg å kjøpe en PT-pakke, da får du en skikkelig bra avtale som kjapt hjelper deg å komme i bedre form. Du kan også kjøpe PT-duo timer og trene med en venn, da blir det enda rimeligere for begge to. Sett sammen den pakken du trenger til studentpris.

Kurs

Vil du lære noe nytt? SiO Athletica tilbyr kurs i mye forskjellig, i alt fra moderne dans, yoga, kampsport og svømmeteknikk, til tennis og ski i sesong. På kurs vil du oppleve bedre progresjon, tettere oppfølging og du blir bedre kjent med de du trener med. Du kan være med på kurs selv om du ikke er medlem hos SiO Athletica. Her kan du se hvilke kurs vil tilbyr akkurat nå.

Medlemskap for deg som ikke student

Du kan fortsette å trene hos oss når du ferdig med studiene. Vi tilbyr også medlemskap til deg som ikke er student til markedspris. Du får alle de samme godene med gruppetimer og svømmehall inkludert.