Dette er inkludert i medlemskapet

Når du kjøper medlemskap i SiO Athletica kan du bruke alle våre seks treningssentre i Oslo.  Som medlem kan du delta på gruppetimer, benytte blant annet treningsstudio, svømmehall, flerbrukshall, kunstgress fotballbane og klatrevegg.I tillegg til det som inngår i medlemskapet, tilbyr vi også en rekke kurs, og booking av squash og tennisbane til en ekstra kostnad.Du trenger ikke være student for å trene hos oss, men som student får du ekstra god pris på medlemskapet ditt. Du må være over 18 år, og barn kan ikke være med på trening (med unntak av familiesvømming og svømmeopplæring for barn).

Pris for medlemskap

Pris på medlemskap avhenger av om du er student eller ikke, og hvor du studerer. Vi har studentvennlige priser, og i tillegg er det noen studiesteder som støtter sine studenter med økonomiske bidrag til SiO Athletica. Derfor kan prisen variere noe fra studiested til studiested.

Medlemskap med og uten binding

Du velger selv om du ønsker medlemskap med eller uten binding. Medlemskap med bindingstid har lavere månedspris enn medlemskap med binding.

Dette er forskjellene:

  • For medlemskap med binding har du minst 12 betalende måneder, men betaler ingen startavgift. Uten binding betaler du startavgift på kr. 100,-.
  • Med binding kan du fryse medlemskapet i 2 måneder innenfor bindingtiden, og i 1 måned per kalenderår etter det. Uten binding kan du fryse i 1 måned per kalenderår.
  • Begge medlemskap har oppsigelsestid på 1 måned fra den 1. i påfølgende måned, men med binding kan du først si opp etter 12 måneder. Medlemskapet løper til du sier opp.

Viktig å vite når du kjøper medlemskap

Hvis du er student og ikke har betalt semesteravgift enda, eller akkurat har betalt, så har vi ikke registrert deg som student. Da kan du heller ikke kjøpe medlemskap til studentpris på nettsiden vår. Kom innom et av våre sentre, så hjelper vi deg der. Når du kjøper medlemskap, betaler du for resten av dagene for inneværende måned + hele neste måned. Velger du medlemskap uten binding vil du også få en startavgift på 100,-.Uansett hvilket medlemskap du har anbefaler vi at du oppretter Avtalegiro slik at du slipper å få fakturagebyr på 35,-. Uten avtalegiro vil du få tilsendt faktura på mail. Den enkleste måten å opprette AvtaleGiro på er via "Min Side" på sio.no. Trykk på "Min treningsøkonomi" og "Opprett AvtaleGiro". Under våre ofte stilte spørsmål og svar kan du lese mer om Avtalegiro.

Frys av medlemskap

Hvis du skal reise bort eller ikke kan trene på en stund, kan du fryse medlemskapet ditt i mellomtiden. Registrer frys på Min side, eller kom innom et av våre sentre. Medlemskapet kan tidligst fryses med startdato fra påfølgende dag. Om du har bindingstid kan du fryse medlemskapet to måneder det første året, deretter en måned hvert kalenderår. Når du fryser medlemskapet blir bindingstiden utvidet like mange måneder som du fryser. Hvis du ikke har bindingstid, kan du fryse medlemskapet en måned per kalenderår.Skal du på utveksling kan du fryse medlemskapet hele perioden du er bortreist. Send oss dokumentasjon på utvekslingen via kontaktskjemaet vårt

Oppsigelse av medlemskap

Du kan si opp medlemskapet på Min side eller i resepsjonen ved å møte opp på et av våre sentre. Oppsigelsestiden er én måned regnet fra den første i påfølgende måned. Dette gjelder uansett hvilket medlemskap du har. Dersom du har bindingstid må du være medlem i minimum 12 betalende måneder. Medlemskapet løper inntil du selv sier opp.

Vilkår og trivselsregler

Her kan du lese om våre medlemsvilkår og trivselsregler. 

Gjestetrening hos andre samskipnader

Som medlem i SiO Athletica kan du gjestetrene på treningssentrene til andre studentsamskipnader i Norge, helt gratis. Du kan gjestetrene inntil 15 dager spredt utover et kalenderår, i tillegg til inntil to måneder i perioden 15.juni til 15.august.Hvis du skal gjestetrene må du legitimere deg ved å vise gyldig medlemskap. Dette finner du på Min side. Du kan ikke gjestetrene om du har fryst medlemskapet. Her kan du lese mer om gjestetrening.

Ofte stilte spørsmål og svar

Her kan du lese ofte stilte spørsmål og svar om SiO Athletica som blant annet handler om kjøp/oppsigelse/frys av medlemskap, avtalegiro og faktura, studentstatus, gruppetrening og kurs, for å nevne noe.